torsdag, december 06, 2007

Nattens viktigaste notiser:

Nås av rapporter att Susaeta lämnar Athletic för spel i skotska andradivision efter nyår. Detta på grund av meningsskiljaktigheter med person/personer i ledarteamet. Detta är inte bra. Athletic MÅSTE med sitt begränsade upptagningsområde vårda de guldkorn som dyker upp då och då. Susaeta är ett guldkorn. 23-åringen kunde ha blivit en storfavorit bland fansen och en viktig kugge på planen. Nu verkar alltså det klassiska rödvitrandiga laget klara sig ut honom. För den här säsongen är det inte avgörande, men som sagt, dylika talanger måste vårdas för klubbens framtida överlevnad i Primera Division.

***
Mer Spanien. Getafes rumän Cosmin Contra har blivit villkorligt dömd efter att enligt uppgift ha slagit till en polis. Detta innebär att ett lagbrott inom närmaste 12 månaderna sannolikt medför fängelsestraff. Brunt läge.

***
Giovinco. Vilken kille. Det var första gången jag såg honom i en hel match så här. Där har Juventus en ordentlig injektion på lager inför nästa säsong. Skamligt att han inte får mer speltid i Empoli, men det kanske blir ändring på det i och med att Malesani ("Cazzo!") tar över tränarrollen i bottenlaget. Hoppas verkligen det.

***
Mellberg klar för Juventus? Det tror jag när jag ser det.

Inga kommentarer: