lördag, april 26, 2008

Ljungberg? Larsson!

Fredrik Ljungberg utburen på bår med en "serious injury" enligt Premier Leagues hemsida. Surt för honom naturligtvis. Men ingen kris för landslaget. Vi har ju Sebastian Larsson...

***
2-1 i jättematchen på Stamford Bridge. Poetic justice, som den gode The Special One uttryckte det.
Men Manchester United vinner ändå ligan. Och kanske dubbeln, om CFC skulle klara av att ta sig förbi Liverpool i veckan.

***
Var på Kopparvallen i torsdags och gjorde Åtvid-ÖIS.
Det är ofta roligt och lättjobbat att umgås med två lag som öppnat säsongen bra. Inga sura blickar vid lite kluriga frågor. Kritik garvas bort.
Och solen sken.
Men det är tveksamt om Last log lika uppsluppet i bussen hem som han gjorde inför matchen.

Åtvid. Möjligt att jag underskattat laget i år. Men jag tror ändå att truppen är för tunn för att på riktigt vara med fram i höst. ÖIS kommer däremot att vara det.

***
Syrianska-Hammarby för min del nästa vecka. Publikfest i Södertälje? Och kommer Tony Gustavsson att spela med b-laget och låta Rami Shaaban stå?

***
Jävlarimig vad jag gillar Ljungskile vinner och vinner och vinner...
Bäst förberedd av nykomlingarna. Till skillnad från Peking och Giffarna så spelade LSK "allsvenskt" redan förra säsongen. De har inte behövt anpassa sig. De två blåvita nykomlingarna tvingas däremot lägga om sina spelidéer (och -ambitioner) en hel del.

Inga kommentarer: